Witamy w MAJU! Najnowszy numer SUKCESU jest już dostępny 🌞 zapraszamy do lektury e-wydania najpopularniejszego magazynu lifestylowego o Poznaniu 🌞  

Organizator:

Jajko [GALERIA ZDJĘĆ]

Podziel się

W Restauracji Rusałka odbyła się VIII Kolacja Degustacyjna. Motywem przewodnim spotkania było jajko. To była prawdziwa uczta smaków, której gospodarzem był Arkadiusz Kulczyński, szef kuchni z zespołem. Mieliśmy okazję spróbować takich dań, jak m.in.: zupa serowa/brioszka/wasabi, halibuta w towarzystwie kalafiora, ogórka, sepii, czy perliczki z trawą żubrową, bobem i czosnkiem niedźwiedzim. Pyszne jedzenie dopełniły wyśmienite wina serwowane przez sommeliera Łukasza Giżelskiego. Dziękujemy za zaproszenie i zapraszamy do galerii zdjęć Agata Jesse Obiektywnie