Przy wspólnym stole
19.07.2022 09:08:02
Lato w Sezony. Restauracja i Hotel powitaliśmy wyjątkowym wydarzeniem – Kolacją Degustacyjną, której przyświecała myśl przewodnia: spotkania przy wspólnym stole. Filozofią samego miejsca jest bliskość natury, spokój i rytm, jaki wyznaczają pory roku.
ZDJĘCIA: Nikodem Pietras
Kolację zorganizowano w oranżerii, otoczonej pięknym ogrodem, z dala od zgiełku miasta, w duchu spokoju i radości z chwil. W towarzystwie ziół, łąkowych kwiatów i paproci serwowano zaskakujące, autorskie dania Szefa Kuchni Piotra Chodukiewicza, który wraz ze swoim Teamem zdecydowanie oczarował zebranych Gości. Przypomniał wszystkim, jak wspaniale jest dzielić się posiłkiem i celebrować życie odkrywając nowe smaki. W menu pojawiły się m.in. bób z guanciale, smardzami i żółtkiem oraz selekcja najwyższej jakości hiszpańskich mięs z grilla. Całość dopełnił pairing win musujących przygotowany przez Kierownika Restauracji (prywatnie miłośnika win) - Marka Popkowskiego.
ZAPRASZAMY DO GALERII ZDJĘĆ